"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
video Pressikonverentsil räägiti Vanasadama trammitrassi ehitustöödega kaasnevatest ühistranspordimuudatustest ning ASi Tallinna Vesi kriisiõppusest (0)
22. märts 2023

Pressikonverentsil osalevad abilinnapea Tanel Kiik, Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko, Tallinna Transpordiameti juhtivspetsialist Andres Unn ja AS Tallinna Vesi tegevjuht Aleksandr Timofejev.

Pressikonverentsil räägitakse Lasnamäe linnaosa valitsuse heade kavatsuste kokkuleppest, millega soovitakse tõsta linnaosa õpilaste keskkonnaalast teadlikkust ja valmisolekut elukeskkonna parandamiseks; Vanasadama trammitrassi teise etapi ehitustöödega kaasnevatest ühistranspordimuudatustest ning ASi Tallinna Vesi kriisiõppusest, kus Nõmme veevarustus viiakse 28. märtsil ajutiselt üle Ülemiste veepuhastusjaama joogiveele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.