"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
tasuta Kristiines tervitatakse neljapäeval kevadet tantsuga (0)
23. märts 2023

Neljapäeval, 23. märtsil algusega kell 14.00 toimub Tallinna Puuetega Inimeste Koja saalis (Endla 59) selle hooaja viimane eakate tantsulõuna, mis on pühendatud kevade algusele. Sel korral saadab tantsulõunat Mati Kärmiku repertuaar.

„Tervitame Kristiine linnaosas kevadet tantsuga. Peagi algab ka suvine välitreeningute 12. hooaeg, lisaks ei ole enam kaugel traditsiooniline muusikasuve kontserdisari Löwenruh’ pargis, kus pakutakse mõnusat muusikat ning võimalust sealgi teha mõned tantsusammud,“ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning kutsub eakaid peagi toimuvatele üritustele.

Üritus on tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.