"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe alustab tasuta kepikõnnitreeningutega (0)
26. märts 2023
Pealinn

Lasnamäel algavad taas kõigile jõukohased kepikõnnitreeningud, mis tänavu toimuvad Tondiraba ja Pae parkides. Kõik trennid on tasuta.

„Soovime pakkuda Lasnamäe elanikele mitmekesiseid võimalusi tervisespordi harrastamiseks ja peagi alustame kepikõnnitreeningutega meie linnaosa parkides. Mitu aastat toimusid kepikõnnitrennid vaid Pae pargis ning juba eelmisel aastal korraldasime neid ka Tondiraba pargis. Saime elanikelt palju positiivset tagasisidet ning otsustasime, et jätkame ka sellel kevadel treeningutega mõlemas pargis,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.  

Tondiraba pargis saab õppida õiget kepikõnni tehnikat 2., 9., 16., 23. ja 30. aprillil algusega kl 11.00. Kogunemiskoht on Tondiraba jäähalli (Varraku 14) peaukse vastas parklas, terviseradade poolses küljes.

Pae pargis toimuvad treeningud maikuus. Treeningud toimuvad 2., 9., 16., 23. ja 30. mail algusega kl 11.00 Lasnamäe Linnaosa Valitsuse ees (Pallasti 54).

Osalemine ja käimiskeppide laenutus on tasuta.

Treeningud toimuvad vabas õhus ning palume riietuda vastavalt ilmale. Küsimuste tekkimisel helistage numbrile 645 7702.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.