"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinna Eakate Akadeemias räägitakse etiketist (0)
26. märts 2023
Albert Truuväärt

Põhja-Tallinna Eakate Akadeemia loengul, mis toimub 29. märtsil teeb ettekande etiketiõpetaja Erika Kolbakov.

“Eakate Akadeemia loengul räägib etiketiõpetaja Erika Kolbakov etiketireeglitest ja sellest kuidas need aitavad meid erinevates eluolukordades. Lisaks annab koolitaja ülevaate kuidas ebamugavates situatsioonides viisakalt suhelda ja kuidas kujundada soovitud esmamuljet riietuse abil,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Põhja-Tallinna Eakate Akadeemia loengud toimuvad 29. märtsil kell 12 eesti keeles ja kell 14 vene keeles, asukohaks Põhja-Tallinna kogukonnamaja (Kari 13).

Eakate Akadeemia loengud toimuvad iga kuu viimasel kolmapäeval. Aprillikuu loeng toimub 26. aprillil kell 12 eesti keeles ja kell 14 vene keeles Põhja-Tallinna kogukonnamajas (Kari 13). Aprillis annab loengu seenioride treener-nõustaja Kai Ilp.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.