"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ehtekunstnik Kristiina Ploom: Eesti naistele meeldib kanda kulla ja hõbeda kombinatsiooni (0)
28. märts 2023

“Eesti naised tahavad kõige rohkem kanda kulla ja hõbeda kombinatsiooni. Samuti ka kividega ehteid. Kuid ka lihtsaid minimalistlikud ilma kivideta ehted on teemas,” ütles ehtekunstnik Kristiina Ploom.

Tallinna Loomeinkubaatorist on tuule tiibadesse saanud sajad kodumaised brändid. Ehtekunstnik Kristiina Ploom, kes lõi oma brändi aastal 2021. sõnul on viimased poolt aastat loomeinkubaatoris talle väga palju teadmisi juurde andnud.

Tallinn Design House valikust võib leida nüüd kolm uut ja ambitsioonikat Eesti brändi, kes kõik liitusid Tallinna loomeinkubaatoriga mullu sügisel  ning just tänu inkubatsiooniprogrammis osalemisele avaneb neil võimalus nüüd oma  loomingut hinnatud disainipoes esitleda. Nirgiwabriku skandinaaviastiilis kudumite seast leiab endale unelmate kardigani iga naine.

“Meil on Nirgiwabrikus kahte sorti kudumeid. Ühed on kudumismasinal kootud, teised on käsitsi varrastel kootud. Samuti on meil mütse, peapaelu. Meil on nii üht kui teist,” rääkis Nirgiwabriku asutaja Johanna Paiste.

Tallinn Design House eriväljapaneku seast võib lisaks disainertoodetele leida ka kosmeetikabrändi mySkin looduskosmeetika, mis lühikese tegutsemisaja jooksul on jõudnud juba ka koju viia Anne ja Stiili ilulemmiku auhinna. Milles peitub nende toodete saladus?

“Meie tooted on täiesti julmusevabad, naturaalsed, vegan. Praegu on meil kõige suurem hitt-toode isepruunistav vaht. Suvel jällegi arbuusi päevitusgeel, mis imendub hästi kergelt nahale ja lõhnab väga hästi,” lausus mySkin Looduskosmeetika asutaja Gabriele Pihl.

Arbuusigeel lõhnas tõesti taevalikult ning kõigil, kes soovivad selle omal nahal järgi proovida, tasub sammud seada Tallinn Design House  kauplusesse. Kel aga tekkis huvi Tallinna Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammi vastu, see leiab täpse info nende kodulehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.