"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
tallinna uudised 29.03 Riigigümnaaisumidesse on sama suur tung kui südalinna eliitkoolidesse. Vanasadama trammiliiini ehitus muudab kesklinna liiklust. Rattamajad on mugavad ja turvalised rataste hoidmise kohad. Kalamaja raamatukogus on avatud Mälulabor (1)
29. märts 2023

29.03.2023 – Tallinna uudised

29.03.2023 – Tallinna riigigümnaaisumidesse on sama suur tung kui südalinna eliitkoolidesse

29.03.2023 – Vanasadama trammiliiini ehitus muudab kesklinna liiklust

29.03.2023 – Rattamajad on mugavad ja turvalised rataste hoidmise kohad

29.03.2023 – Kalamaja raamatukogus on avatud Mälulabor

29.03.2023 – Nõmme Põhikoolis valmib lindudele 100 pesakasti

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

RAHASTAMINE CHARLY KERKIR
7. apr. 2023 13:51
RAHASTAMINE CHARLY KERKIR Tere kõigile Suur tänu Jumalale CHARLY KERKIR minu teele tagasi toomise eest. Kõigi oma rahaliste vajaduste jaoks või kui teil on rahalisi raskusi, võtke lihtsalt ühendust selle imelise CHARLY KERKIR ga ja olete täiesti rahul. See suurepärane mees on mind just aidanud väikese summaga 55 000 € ja see on minu jaoks enam kui piisav. Ta on südamega mees, tänu sellele imelisele mehele sain ma oma elatustaset ja võlga tõsta. Kui vajate väikelaenu, võtke nendega ühendust ja te ei pea pettuma. E-post: charlykerkir@gmail.com Aitäh Märkus Kui te pole EESTIST, siis hoidke eemale