"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MARKUS: Ma iialgi ei luba oma lapsel midagi sellist kasutada (1)
30. märts 2023
Foto: Dmitri Povilaitis

Veipimine on muutunud noorte hulgas suisa epideemiliseks. On olnud juhtumeid, kus E-sigaretti on tarvitanud juba algklasside lapsedki. Pealinn uuris linlastelt, mida nemad asjast arvavad? Kas e-sigarett on ohutu alternatiiv suitsetamisele või tubakatööstuse konstrueeritud salakaval nikotiinilõks?

„Mina töötan enamasti välismaal ja pean ütlema, et Aasia riikides on kõigil ükskõik selle veipimise osas,“ märkis Markus. „Aga see paneb veel rohkem muretsema, sest kui me siin Eestis üritame kuidagi seaduse järgi elada ja ikka läheb käest ära, siis seal on üldse kaos.“

Markuse sõnul on tema suhtumine veipimisse äärmiselt negatiivne. „Sest ka veipis on igasugused ohtlikud kemikaalid, mida varjatakse heade lõhnadega ja serveeritakse kui ohutut tegevust,“ lausus ta. „See on vale. Ma iialgi ei luba oma lapsel midagi sellist kasutada.“

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

tendents
22. apr. 2023 09:23
https://harjuelu.ee/uued-tooted-kasvatavad-suitsetajate-hulka/