"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
SOFIA: Minu tütar oli kambas, mis jäi noorsoopolitseile veipimisega vahele (1)
30. märts 2023
Foto: Dmitri Povilaitis

Veipimine on muutunud noorte hulgas suisa epideemiliseks. On olnud juhtumeid, kus E-sigaretti on tarvitanud juba algklasside lapsedki. Pealinn uuris linlastelt, mida nemad asjast arvavad? Kas e-sigarett on ohutu alternatiiv suitsetamisele või tubakatööstuse konstrueeritud salakaval nikotiinilõks?

„Minu perekonnas just juhtus sarnane olukord,“ nentis Sofia. „Nimelt, minu tütar jäi vahele kambas, kus nad tõmbasid seda veipi. Jäid noorsoopolitseile vahele kooli taga. Minu tütar väidab, et tema ei teinud, aga see enam kedagi ei huvita – kõik läksid ühe paragrahv alla.“

Sofia sõnul selgitas talle kooli sotsiaaltöötaja, et kui on kolm sellist juhtumit, siis nemad on sunnitud asja edasi andma päris politseile ja siis on hoopis teine olukord. „Kõige hullem variant on sel juhul, kui erikomisjon vaatab asja läbi ja otsustab, et perekond ei suuda last kontrollida ja laps läheb lastekodusse. Minu tütar oli suures šokis pärast seda infot ja loodame, et sellist asja enam kunagi ei juhtu.“

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

temaatik
17. apr. 2023 17:01
California ülikooli San Diego meditsiinikooli meeskonna uus uuring keskendus e-sigareti regulaarse kasutamise mõju uurimisele aju-, südame-, kopsu- ja kääsoolepõletikule. https://tervis.postimees.ee/7532401/e-sigareti-regulaarne-kasutamine-voib-pohjustada-poletikku-mitmes-organis