"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäel toimus ülelinnaline vene õppekeelega lasteaedade etlemiskonkurss „Eesti keele kaunis kõla“ (0)
31. märts 2023
Foto: Pavel Kornev

Eile, 30. märtsil toimus Lindakivi Kultuurikeskuses Tallinna vene õppekeelega lasteaedade etlemiskonkursi „Eesti keele kaunis kõla“ lõppvoor. Konkursist võtsid osa 22 vene õppekeelega Tallinna lasteaeda.

Minu meelest on see konkurss hea võimalus laste jaoks. Esiteks saab iga osalev laps laval esinemise kogemuse. Teiseks, läbi luuletuste ja laulude on ka keeleõppe oluliselt kergem. Soovin tänada lasteaedade õpetajaid, kes lapsi selleks konkursiks ette valmistasid,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Pean oluliseks, et keeleõppele pöörataks tähelepanu juba varases lapsepõlves. Lastele meeldib õppida siis, kui neil on põnev. Soov esineda konkursil innustab väikesi keeleõppijaid ja annab põhjuse harjutada. Aitäh kõigile väikestele etlejatele ja nende juhendajatele“, ütles etlemiskonkursi eestvedaja Tallinna Arbu Lasteaia direktor Alvina Maasik.

30. märtsil toimus Lindakivi Kultuurikeskuses Tallinna vene õppekeelega lasteaedade etlemiskonkursi „Eesti keele kaunis kõla“ lõppvoor. Konkursi eesmärk on läbi luule tuua esile eesti keele kaunis kõla ning väärtustada ka õpetajaid, kes ilusat eesti keelt mudilastele õpetavad. Esinemisel hinnatakse lapse ilmekust, selget puhast diktsiooni ja korrektsust. Etlemiskonkursist võtsid osa 22 vene õppekeelega Tallinna lasteasutust. Kokku osales lõppvoorus 26 last.

Parimateks etlejateks valiti:

David Škarlatjuk – Tallinna Unistuste Lasteaed, juhendaja Irina Vedom

Evelina Ivaštšuk – Tallinna Paekaare Lasteaed, juhendaja Külli Remsu

Leonardo Dominguez Parfjonov – Tallinna Arbu Lasteaed, juhendaja Olga Janson-Kislitsõn

Viktoria Filatova – Tallinna Pae Lasteaed, juhendaja Aime Niidas

Bogdan Steptšenkov – Tallinna Lasteaed „Kajakas“, juhendaja Jekaterina Gavrilova

Natalia Lara Clipii – Tallinna Sitsi Lasteaed, juhendaja Irina Sahhatova.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.