"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
pane tähele! Homsest jõustuvad uued liiklusmuudatused seoses Vanasadama trammitee ehituse teise etapiga (1)
03. aprill 2023

4. aprillist algab sadama trammitee ehituse teine etapp, mis toob kaasa järjekordse tänavate sulgemise. Linlastel tasub arvestada võimalike ummikutega ümbersõitudel ning võimalusel tuleks kasutada ühistransporti.

„Esiteks suletakse Hobujaama tänav,“ lausus Tallinna Transpordiameti liiklusosakonna juhataja Andres Urm. „Tänav suletakse üldisele liiklusele. Kergliiklejatele säilib läbipääs. Samuti on tagatud ka ligipääs kinnistuomanikele ja neid teenindavale transpordile. Teisena suletakse Laikmaa tänav kogu ulatuses. Sarnaselt Hobujaamale on ka seal tagatud ligipääs kinnistuomanikele ja teenindavale transpordile.“

Võimalusel tuleks sõidukitega vältida Kesklinna piirkonda. Kasutada tuleks ühistransporti või ümbersõiduteid. Kokku suunatakse ümber ka 27 ühistranspordiliini, mis hakkavad 4. aprillist liikuma teise graafiku alusel ja teistel marsruutidel. Kogu info on leitav vanasadama trammi kodulehel. Ja ühistranspordi info on leitav transport.tallinn.ee lehel.

Sõidukitega kesklinna piirkonna vältimine aitab hõlbustada ka sealse ühistranspordi toimimist.

Urm hoiatas, et ümbersõiduteedel võivad esineda ummikud. Eriti puudutab see J. Kunderi tänavat, Gonsiori tänavat ja Rävala puiesteed.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Mari-Anne Lina
30. märts 2023 10:25
Mis kell alustab pühapäeviti tööd nr.6 trammiliin?