"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
tasuta etendus Kultuurikeskuses Lindakivi astub lavale Sepo Seeman monokomöödiaga „Eesti mees ja tema poeg" (0)
10. aprill 2023
Sepo Seeman Foto Scanpix

12. aprillil algusega kell 18.00 toimub Kultuurikeskuses Lindakivi (J.Koorti 22) huumoriõhtu. Lavale astub Sepo Seeman monokomöödiaga „Eesti mees ja tema poeg“, mille autoriks on Peep Pedmanson ning lavastajaks Tiit Palu. Üritus on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine. Etendus toimub eesti keeles.

„Aprillikuu on ühtlasi südame- ja naljakuu ning arvestades, et viimane on ka tervisele kasulik, otsustasime sel aastal korraldada Lasnamäe elanikele huumoriõhtu, kus näitame põnevat monokomöödiat. Kutsun kõiki võimalust kasutama ning etendust nautima tulla “, sõnas Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Linnaosa vanem lisas, et etendusele on kohtade arv piiratud ning seetõttu on vajalik ennast eelnevalt kindlasti registreerida.

12. aprillil algusega kell 18.00 toimub  Kultuurikeskuses Lindakivi (J.Koorti 22) esmakordselt huumoriõhtu. Etendus toimub eesti keeles. Lavale astub Sepo Seeman monokomöödias „Eesti mees ja tema poeg“. See on tuntud karikaturisti ja stsenaristi Peep Pedmansoni näidend, mis on kirjutatud nimelt Sepo Seemanile. Iga mees on poeg ja tavaliselt ka isa. See on imelihtne ja imeselge. Sellest Sepo sel ühe-mehe-õhtul räägibki. Inimeselt inimesele.

Kuna osalejate arv on piiratud, siis toimub ka kohustuslik eelregistreerimine. Registreerida osalejaks saab lingil: https://forms.gle/fi14SYWnJ5MYcTtA6 või helistades numbrile 645 7700.

Selleks, et tagada kõikide osalejate turvalisus, palume kohale tulla ainult tervena. Haigussümptomite korral palume jääda koju.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.