"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
suitsuandur päästis halvimast Lasnamäel sai korteripõlengus viga elanik ja hukkus koer (0)
20. aprill 2023
Foto Albert Truuväärt

Tallinnas Lasnamäel sai kolmapäeva õhtul puhkenud korteripõlengus viga elanik ja hukkus üks tema kahest koerast ning haiglasse toimetati kontrolli seitse majaelanikku.

Häirekeskus sai kell 22.21 teate, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuva kaheksakorruselise elumaja trepikojas töötab suitsuandur ning on näha suitsu, edastas BNS-ile Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Kohale saabunud päästjad tuvastasid põlengu ühes esimesel korrusel asuvas korteris, kust tõid välja elaniku ja andsid üle kiirabile. Päästjad said tulekahju kella 22.37-ks kontrolli alla ning tõid kustutustööde käigus korterist välja kaks koera, kellest ühe elu õnnestus päästa, kuid teine koer hukkus.

Päästemeeskonnad kontrollisid üle kõik trepikojas asuvad korterid ning haiglasse tervisekontrolli toimetati kokku seitse inimest. Tulekolle asus põleva korteri esikus ja vannitoas. Põlengu tekkepõhjus on selgitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.