"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn Coffee Festivalil saab nautida ergutavat kohviaroomi, degusteerida erinevaid kohvisorte - ja röste, tutvuda uute toodetega ning veeta perega meeleolukas päev (0)
28. aprill 2023

Palavalt armastatud kohvigurmaanide sündmus toimub juba seitsmendat korda inspireeriva industriaalse õhkkonnaga Kultuurikatlas 28.-29.04.2023. Kohapeal selguvad ka osavaimad baristad.
Tallinn Coffee Festival ei piirdu vaid kohviga. Ürituse raames leiab igaüks endale meelepärase joogipoolise, olgu see eksklusiivne kohv, kvaliteetne tee või lapsesõbralik kakao. Joogi kõrvale saab hamba alla pista mõne soolase või magusa ampsu. Kohapeale veerevad tänavatoiduautod lausa Lätist ning esindatud on eksootiline Brasiilia kohvik Café Brasil. Meeleolu loob Kultuurikatla võluv olemus ja muusikamäng.
Festivalil on esindatud oma ala vaieldamatud professionaalid nii Eestist kui välismaalt. Põnevad röstikojad ja suuremad maaletoojad. Uustulijatest Lätist röstikoda Curonia Coffee Roasters, Poolast Hayb Coffee ja põnev väliskülaline Main Lane Coffee Roasters Saksamaalt. 
Kohvifestival on kogupereüritus. Laupäeval 29.04 on avatud ka lasteala.
Mõlemal festivali päeval toimuvad ka kohvivõistlused, kus mitmekümne osaleja hulgast selgitatakse välja osavamad kahel alal: latte art ehk piimakujundite valamises ning cuppingus ehk kohvide maitsmises. Lisaks kodumaistele kogenud ja ka alles alustavatele baristadele on võistlustulle astumas mitmeid lätlasi, kes siinset meistritiitlit ihaldavad. 
Festivali avamisajad:
R, 28.04 kell 11–19 kõik kohvisõbrad
L, 29.04 kell 11–18 kõik kohvisõbrad
Pilet üritusele maksab 8 eurot, kuni 12-aastased lapsed saavad üritusele tasuta, kui on koos täiskasvanuga. Piletid on müügil Piletilevis ja üritusel kohapeal.
28.-29. aprillil toimuva Tallinn Coffee Festivali põhieesmärgiks on kohvikultuuri tutvustamine ja edendamine, uute toodete tutvustamine ning meelelahutuse pakkumine kogu perele. Ürituse sponsorid on AS Farmi Piimatööstus ja Brita veefiltrid.
Kohvifestivali korraldab Profexpo OÜ (Tallinna Toidumesside korraldaja aastast 1993). Lisainfo www.tallinncoffeefestival.ee ja https://www.facebook.com/events/810163660081748


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.