"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Karistused liiklusrikkumiste eest muutuvad karmimaks (2)
08. mai 2023
Foto Scanpix

Euroopa Liidu teeohutuse paketi järgi, mis valitsuses heaks kiideti, hakkavad sõidukijuhtidele rikkumiste eest seatud suurima juhtimiskeelde liikmesriikides kõik ühtemoodi tunnustama.
Samamoodi hakatakse sisse nõudma trahve sõltumata sellest, millises liikmesriigis need on saadud. Rasketeks rikkumisteks, mille tõttu võib juhtimisõiguse kaotada, loetakse alko- ja narkojoobes juhtimised, kiiruseületamised, surma või raske kehavigastuse põhjustamised. Lihtsalt öeldes jääb raske rikkumise korral edaspidi juhiloast hõlpsamini ilma kui seni. Ühtlustatakse ka trahviteadete sisu ja kohaletoimetamine, kavatsedes luua selleks ühtne portaal.

Samamoodi hakkab kehtima kaheaastane nulltolerants uutele juhtidele joobnudpäi rooliistumise suhtes. Seni ei olnud välismaal, sh Euroopa Liidu teistes riikides määratud trahvid meil n-ö otsetäidetavad, ehk siis oli võimalik neist kõrvale hoida. Riskikoht oli vaid, kui tasumata trahv jäi märkena üles mõne välisriigi politsei andmebaasi ja see võis taas seal liikudes tuua kaasa pahandusi korrakaitsjatega. Kuidas karistuste karmistamine Eesti liikluskultuuri parandab, näitab aeg.

Teisalt on veel segane, millal mainitud pakett reaalselt toimima hakkab, sest liikmesriikides on sellele eri arvamused ja ettepanekud. Liikluskultuur on meil muidugi käest ära, sest Eesti liikluskindlustuse fondi statistika kohaselt juhtus 2022. aastal Eestis üle 38 000 liiklusõnnetuse. Tegemist on läbi aegade suurim arvuga, mis ühelt poolt on põhjendatud muidugi ka üha suurema hulga autodega teedel.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Lugeja
18. mai 2023 08:46
Eestis põhjendatakse kõiki trahvimäärade tõstmisi nn preventiivse meetodina, kuid kui ikka nv tabatakse roolist järjekordselt 50 joobes juhti ja eelmise aasta nn plekimõlkimiste arv oli üle aegade suurim, siis ju need kõrged trahvid lihtsalt ei tööta ja ehk tuleb lähenemist muuta ja saata inimesi enam uuesti autokoooli tagasi vms.
Samamoodi hakkab kehtima kaheaastane nulltolerants uutele juhtidele joobnudpäi rooliistumise suhtes.
8. mai 2023 20:59
ma saan aru kui kohe tehakse jalameheks kooli lõpetanu ja load saanu