"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasuta sissepääs Haabersti päevakeskuses toimub südamlik emadepäeva kontsert (0)
09. mai 2023
Foto Albert Truuväärt

Kolmapäeval, 10. mail algusega kell 14.00 toimub Haabersti päevakeskuses emadepäevale pühendatud kontsert. Kontserdil astuvad üles Joonatan Jürgensoni klaveriõpilased, viiuldaja Merike Aedna koos Paul Ruudiga, Türnpu meeskoori hääleseadja Mart Kroon koos poja Marten Agor Krooniga ning Piccolo koor ja Nurmenuku lasteaia lapsed.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et sel korral soovitakse päevakeskuses toimuva kontserdiga meeles pidada ning tunnustada kõiki emasid, vanaemasid ja vanavanaemasid. „Kontserdil kõlab kaunis pillimäng ning ettekandele tulevad aegumatud emadepäeva laulud,“ rääkis Siljanov ning kutsus huvilisi kontserdile.

„Väike-Õismäel asuv Haabersti päevakeskus on maja kogu eluringile ning pakub mitmekülgset huvitegevust nii lastele kui eakatele. Tore, et meil on traditsiooniks saanud tasuta kontserdid ja tantsuetendused, mis rõõmustavad päevakeskuse külastajad igal kolmapäeval,“ ütles linnaosavanem ning lisas, et juba järgmisel nädalal on päevakeskuses kavas alustada meeleolukate õuekohvikutega. 

Haabersti päevakeskuse maikuu kontserdite kava:

  • 17. mail kell 14.00 avatakse päevakeskuses õuekohvikute hooaeg Tallinna Politseiorkestri dixieland ansambliga.
  • 24. mail kell 14.00 pakub õuekohvikus muusikalist meelelahutust Paul Ruudi Kergemuusikakoor.
  • 31. mail kell 11.00 toimub päevakeskuses „Naabrite pidu“ koos Nurmenuku ja Karikakra lasteaialastega ning kell 13.00 on huvilised oodatud „Oma õue festivalile“, kus meeleolukate tantsu- ja laulukavadega esinevad Haabersti päevakeskuses tegutsevad eakate huviringid.

Päevakeskuses toimuvad üritused on osalejatele tasuta.

Haabersti päevakeskus asub aadressil Õismäe tee 24 ning seal toimuvate huvitavate tegevuste, ürituste ning huviringide kohta leiab täpsemat infot www.tallinn.ee/haaberstipaevakeskus .

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.