"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
JUBA KOLMAPÄEVAL Lasnamäe juubeliprogramm jätkub 17. mail Ott Leplandi kontserdiga Tondiloo pargis (0)
09. mai 2023
Ott Lepland Foto Albert Truuväärt

Kolmapäeval kell 18.00 astub Lasnamäel Tondiloo pargis linnaosa juubeliprogrammi pargikontserdite raames lavale Ott Lepland.

Suurem osa Lasnamäe juubeliprogrammist on jagatud erinevateks sarjadeks. “Üheks neist on pargikontsertide sari, millega alustame kolmapäeva õhtul Tondiloo pargis. Kokku tuleb 7 pargikontserti, mis leiavad aset erinevates linnaosa parkides,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Kolmapäeval, 17. mail kell 18.00 õhtul korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus Tondiloo pargis tasuta pargikontserdi. Lavale astub armastatud laulja ning 2012. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit edukalt esindanud Ott Lepland.

Kontserdi kestus on orienteeruvalt üks tund. Kuna kontsert toimub välitingimustes, palume kõigil riietuda vastavalt ilmastikule. Hea ilma korral soovitame kaasa võtta teki või pleedi, mille peal on võimalik istuda ning kontserti nautida. 

Linnaosa juubeliprogramm “Lasnamäe 30” kestab maist septembrini ning hõlmab endasse kokku üle 50 erineva tegevuse ja ürituse. Täpsem info ürituste ja tegevuste kohta hakkab ilmuma linnaosa kodulehel www.tallinn.ee/lasnamäe, sotsiaalmeedias https://www.facebook.com/Lasnamae ja linnaosa paberlehes mõni aeg enne ürituse toimumist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.