"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kiek in de Köki kindlustustemuuseumi müürikäigud lähevad 15. maist remonti (0)
10. mai 2023
Neitsitorn Foto Meeli Küttim

15. maist kuni 1. juulini toimub Kiek in de Köki kindlustustemuuseumi müürikäikude remont. Muuseum on avatud tavapäraselt, suletud on pääs torne ühendavatele müürikäikudele.

Esialgse remonttööde kava kohaselt on müürikäigu osa Neitsitorni ja Väravatorni vahel suletud 15.05–2.06. Müürikäik avatakse 2. juunil koos Lühikese jala väravatorni uue näitusega „Lõputu kohvijoomine“. Kiek in de Köki suurtükitorni ja Neitsitorni vaheline müürikäik jääb suletuks kuni 1. juulini.

Müürikäigu remondi perioodil liigutakse tornide vahel Taani kuninga aia kaudu. Rõivaid on võimalik hoiustada nii Kiek in de Köki kui ka Neitsitorni rõivistutes.

Remonttööde perioodil saab bastionikäikude piletihinnaga külastada kogu Kiek in de Köki kindlustusemuuseumi – nii bastionikäike, Kiek in de Köki torni, Neitsitorni, Tallitorni ja Väravatorni. Täiskasvanu pilet maksab 8 eurot, sooduspilet õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 5 eurot ning perepilet kahele täiskasvanutele ja nende kuni 19 a (k.a) lastele 18 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.