"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
vaata fotosid President Arnold Rüütel võttis vastu külalisi oma 95. sünnipäeval (3)
10. mai 2023
Foto Aleksandr Gužov

10. mail tähistab president Arnold Rüütel 95. sünnipäeva. Sel puhul käisid teda teda Kadriorus teiste seas õnnitlemas president Alar Karis ja president Kersti Kaljulaid.

Vaata galeriid (85)

Arnold Rüütel sündis 10. mail 1928 Laimjala vallas Saaremaal. Aastatel 2001-2006 oli ta Eesti Vabariigi president.

Pikemat intervjuud Arnold Rüütliga Pealinna arhiivist loe siit.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lugeja
10. mai 2023 18:51
https://pealinn.ee/2020/08/17/arnold-ruutel-kurb-on-lugeda-arvamusi-et-iseseisvus-toodi-meile-kandikul-katte/
Ajaloohuviline
11. mai 2023 09:37
Eks ta tegelikult nii oligi, et kandikul.Sest meeldib see mõnele või mitte aga ajalugu on siiski külmad ja erapooletud faktid, mitte see, kuidas keegi neid meelevaldselt oma hea äratundmise järgi valikuliselt pöörab ja tõlgendab. Ning faktid oma kogusummas paraku just kinnitavadki, et kandikul mitte aga keegi Rüütel või Kelam või kolm neli nõukogude ajast ametlikult teada-tuntud dissidenti.
Ajaloohuviline
11. mai 2023 09:50
Ja eelmainitute jt. asjaosaliste teene on vaid selles, et nad oskasid kandikul olevast kohe kinni haarata ja seda nii oma kui rahva huvides ära kasutada, kus see vaid neile parasjagu piisavalt ohutu tundus olevat, millest ka meie nn. laulva revolutsiooni veretus erinevalt kasvõi meiega muidu lausa identsetes tingimustes tegutsenud lõunanaabritest.