"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas kesklinnas tuli leekides majast evakueerida 15 inimest (0)
11. mai 2023

Häirekeskus sai kell 1.27 teate, et Tallinna kesklinnas Raua tänaval põleb viiekorruselise elumaja teisel korrusel asuv rõdu. Päästjate saabudes põles rõdu lahtise leegiga ning tööd alustati mitmes töölõigus, millest üks evakueeris majast 15 inimest ning teine töölõik alustas kustutustöödega.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja teatel lokaliseeriti põleng kell 1.39 ning kustutati lõplikult kella 2-ks. Seejärel hoone tuulutati ning elanikud, kellest ükski kannatada ei saanud, lubati tagasi kodudesse.

Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.