"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII JA VIDEO Õismäe tiigi amfiteatris pidasid mitme lasteaia lapsed vihma trotsides laulupidu (0)
17. mai 2023
Betti Säre

16. mail leidis aset järjekordne Haabersti lasteaedade laulupidu, kus laulis kokku 350 sügisel kooliminevat last kaheksast lasteaiast. Laulupidu kandis nime „100 päeva koolini“ ning leidis aset juba kolmandat korda.

Varasemalt on pidu toimud Vabaõhumuuseumis ning Õismäe tiigi amfiteatris peeti laulupidu juba teist aastat järjest.

Vaata galeriid (56)

Tallinna Nurmenuku lasteaia õppealajuhataja Tiina-Marju Jakseni sõnul on see sündmus mõeldud lastele meelde tuletamiseks, et lasteaed on jõudmas lõpule ja algab koolitee. „Kuna meil on Õismäel nii suurepärane keskkond olemas siis oleme ürituse just siin lastele välja mõelnud,“ lisas ta.

Lasteaedade laulupeol astusid üles ka muusikaõpetajate ansambel. Laulupeo repertuaar hõlmas laule rahvaviisidest, Eesti laulude klassikast kuni tänapäevani.

Haabersti linnaosavanema Oleg Siljanovi sõnul on sündmusi linnarahvale ja linna külastajatele tulemas veel. „Meil on suvel tulemas kaks suurt üritust. Üks neist toimub 3. juunil, kus astub üles Jaagup Tuisk. Teine aga 22. juunil, mil peame ühiselt jaanipidu,“ kirjeldas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.