"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII T1 kaubanduskeskuses avati Lasnamäe Sotsiaalkeskuse näitus "Lasnamäe loodus" (0)
17. mai 2023
Betti Säre

Näitusel on üleval ligi 30 tööd, mis on tehtud Lasnamäe Sotsiaalkeskuse kunstiringide poolt. Enamus töid on valminud käesoleval aastal just selle näituse tarbeks. Näitus korraldati Lasnamäe linnaosa 30. juubeliürituste raames ja sellest ajendatuna sai valitud tööde läbivaks teemaks Lasnamäe loodus.

Vaata galeriid (28)

Näitusel on võimalik näha Lasnamäe Sotsiaalkeskuse kahe kunstiringi töid. Kunstiringe juhendavad Galina Borissova ja Karin Marge. Pildid on maalitud akrüül, akvarell, õlimaali ning segatehnika stiilis. Eakad on oma teostele maalinud Lasnamäe linnaosast erinevaid looduspaiku ja hooneid. Juubeliprogrammi raames soovib linnaosa pakkuda tegevusi ja üritusi igale vanusele ja maitsele. „ Ei ole me unustanud ka kunstisõpru ja ootame neid uuenduskuuri läbivas T1 kaubaduskeskuses,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe Sotsiaalkeskuse kunstiringide näitus „Lasnamäe loodus“ avatakse kolmapäeval, 17. mail kell 12.00. Eelregistreerimist näituse avaüritusele ei toimu. Avaüritusel tutvustab töid ning kunstiringe sotsiaalkeskuse huvijuht Meeme Kudu.

Näitus on tasuta ning plaani kohaselt avatud juunikuu lõpuni. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.