"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII Pirita lasteaedade tervisespordipäev rõkkas rõõmust ja oli täis mitmesuguseid mängulisi tegevusi (0)
19. mai 2023
Albert Truuväärt

Täna, 19. mail toimus Pirita Spordikeskuse Velodroomil traditsiooniline Pirita lasteaedade tervisespordipäev, kus lapsed said osa võtta erinevates tegevuspunktides toimuvatest ülesannetest ja nautida aktiivset päeva koos sõpradega. Rõõmust rõkkavad mudilased osalesid jalgpalli mini-turniiril, kus spordiklubi Levadia tutvustas neile eelnevalt jalgpalli põhitõdesid ja -oskusi. Lisaks sai end lasta proovile panna käsipallis.

Vaata galeriid (72)

Pirita noorsootöötajate juhendamisel toimusid mitmesugused mängulised ja lõbusad tegevused, mis innustasid sportijaid  liikuma ja osalema meeskonnatöös. Rüblikud said osa Myfitnessi treeneri juhendatud sportlikust liikumistrennist ning tantsutrennist, mida viis läbi treener Jorge A Hinojosa.

Pirita Päästekomando tegevuspunktis said lapsed proovida päästetöödega seotud oskusi – lahti ja kokku tuli rullida tuletõrjevoolikuid.

Spordipäeva kulminatsiooniks oli autasustamine, kus FC Levadia ja Myfitnessi poolt tunnustati ning anti üle tänukirjad osalenud lasteaedadele.

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit rõhutab, et tervisespordipäev on oluline sündmus, mis soodustab laste aktiivset eluviisi ja tervislikke harjumusi. „Spordipäeva käigus toimusid mitmekesised tegevused, mis tõid lastele rõõmu, liikumisvõimalusi ja uusi kogemusi,“ rõõmustas Saarniit tänades kõiki Pirita lasteaedu, kes osalesid sellel rõõmsal ja sportlikul päeval.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.