"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TIIT SOKK: Linnas me ei niida ega grilli, aga maal käies alati (0)
22. mai 2023
Kristjan Teedema

Koos hiliskevade ja suvega haarab inimesi muruniitmise ja grillimise palavik. Pealinn uuris, kuidas võiks seda teha nii, et sa ise ja ka naabrid oleks õnnelikud.

Ma elan küll Nõmmel, aga kortermajas, nii et linnas küll muruniitmist ja grillimist mul ette ei tule. Ei ole ka märganud, et keegi oleks meie maja rõdul üritanud grillida. Mõnikord on niitmise pärast ka naabritega lahkarvamusi olnud – et nad ei saa hilja õhtul magada. Kunagi öeldi mulle, et meie tulime puhkama, mis sa siin täristad. Aga üldiselt saadakse aru, et kui sa nädalavahetusel jõuad maale, siis on vaja kõik ära teha. Mind see küll ei ärrita , kui keegi muru niidab. Siin Nõmmel on ka ümberringi väiksemad majad ja aiad, eks seda niidukite põrinat ole vahel kuulda. Meie maja ümbruse niitmise eest hoolitseb korteriühistu, kes ostab seda teenust. Muru on siin alati niidetud ja korras.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.