"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kaugjahutuse rajamine Liivalaia tänaval lõpeb kaks kuud varem (1)
24. mai 2023
Liivalaia tänav Mats Õun

Linn otsustas koos Utilitasega, et Liivalaia tänaval Tartu mnt ja Juhkentali tänava vahel lõpeb kaugjahutusvõrkude rajamine augusti lõpuks, mitte aga oktoobris, nagu varem kavandati. Tööd jätkuvad tuleval aastal. Praegu jääb Liivalaia tänaval avatuks 2+2 sõidurada, torude montaaži ajal võib ajutiselt olla kasutusel ka 1+2 liikluskorraldus ning öösiti on tagatud vähemalt 1+1 sõidurada. Lastekodu tänav Liivalaia ja Kreutzwaldi vahel on ajutiselt ühesuunaline. Üle on vaadatud piirkonda jäävate kõrvaltänavate fooritsüklid, sh Odra ja Juhkentali tänaval. Tööde esimesed etapid ühistranspordi muudatusi kaasa ei too, kuid Liivalaia 40 juures asuv Hotell Olümpia bussipeatus nihutati ajutiselt umbes sada meetrit Juhkentali tänava poole. Ehitustööde ajal soovitatakse liiklejatele võimalusel vältida kesklinnas autoga liikumist.

Märksõnad:
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

vedage see torujuhe kiiresti Toompeale
25. mai 2023 04:14
Riigikogu vajab jahutamist :)