"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE Mis toimub loomade varjupaigas tegelikult? (0)
24. mai 2023
Vaata otse loomavarjupaikade maratoni ja saa teada, mis tegelikult seal toimub. Albert Truuväärt

Terve tänase päeva, 24. mai, vältel toob Varjupaikade MTÜ avalikkuse ette kõigi oma seitsme üksuse juhtumised, sest aset leiab 24h maraton. Kes varjupaika helistab, millisele väljakutsele tuleb sõita, mitu looma saab koju ja mitu tuleb juurde – kõik juhtumised tuuakse sõnas ja pildis inimeste ette.

Varjupaikade MTÜ kommunikatsioonijuhi Anni Anete Mõisamaa sõnul on see ainulaadne võimalus heita pilk loomade varjupaikades toimuvale: “Meie eesmärk on tuua inimesed lähemale varjupaikade tegelikule maailmale, mis on täis armastust, hoolt ja pühendumust, aga ka rasket tööd ning eriskummalisi juhtumeid. Tihti on inimestel arvamus, et loomade varjupaiga töötajad tegelevad päev otsa vaid kassipoegade silitamisega. Loodame, et 24h maraton toob kaasa teadlikkust varjupaiga igapäevatöö ja loomade aitamise olulisuse kohta.

Lisaks müütide kummutamisele täidab varjupaiga telgitaguste avamine veel üht olulist rolli. “Kuna saame igapäevaselt toimetada tänu annetajatele, on läbipaistvus meie töös eriliselt olulisel kohal. 24h maratoniga soovime toetajatele näidata, mis varjupaikades toimub, sest usume, et annetajatel peaks olema võimalus näha, mida nende annetustega korda saadetakse,” lisas Mõisamaa.

Varjupaikade MTÜ hoolitseb hetkel igapäevaselt ligi 500 looma eest. Aastas käiakse ligi 4000 väljakutsel ja sõidetakse läbi 115 000 kilomeetrit. 

Maratonil saab terve päeva jooksul silma peal hoida siin: https://varjupaik.ee/uudised-ja-blogi/uudised/vaata-reaalajas-milline-naeb-valja-uks-paev-loomade-varjupaigas-1

Varjupaikade MTÜ on Eesti suurim koduta loomadega tegelev organisatsioon, kuhu kuuluvad varjupaigad Läänemaal, Pärnus, Tallinnas, Viljandis, Võrus ja Valgas ning Loomade heaolu keskus Viljandimaal. 16 tegutsemisaasta jooksul on MTÜ koju aidanud enam kui 25 000 looma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.