"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE! Tallinna Kiirabi kajastab erakorralise meditsiini päeva raames oma sotsiaalmeedias ööpäevaringselt 112-le saabunud väljakutsed (0)
24. mai 2023
27. mail tähistatakse üle maailma erakorralise meditsiini päeva. Ilja Matusihis

27. mail tähistatakse mitmel pool Euroopas, sealhulgas ka Eestis, erakorralise meditsiini päeva, mille raames postitab Tallinna Kiirabi oma Facebooki leheküljel 24 tunni jooksul Häirekeskuse numbrile 112 saabunud kiirabi väljakutseid.

Postitusi hakatakse tegema laupäeva hommikul kella 8-st ning kutsed kuvatakse väikese viivitusega, kui patsient on teenindatud ja kõik väljakutse andmed on laekunud. Kuvatav info saab olema teatava üldistusega ja järgitakse patsiendi andmete saladuse printsiipi. Statistiline kokkuvõte esitatakse järgmise tööpäeva alguseks.

Tallinna Kiirabi on riigi suurima patsientuuriga kiirabi asutus, kelle teeninduspiirkonnas elab umbes 500 000 elanikku. Aastas teenindatakse ligikaudu 100 000 kiirabi väljakutset, mis teeb 1 väljakutse iga 5-6 minuti järel. Kokku on igapäevaselt valves 23-24 kiirabibrigaadi. Tallinna Kiirabis töötab üle 500 kiirabitöötaja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.