"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TALLINNA UUDISED 26.05 Keskkonnaamet jälgib Põhja-Tallinnas õhukvaliteeti; Tallinna lisaeelarve toob linnaruumi täiendavalt tuhat puud; Labürindijooksu nutikamad saavad TalTechi ilma eksamiteta; Kirjandusfestival HeadRead; Vabaõhumuuseumis toimub esmakordselt suuretendus (0)
26. mai 2023

Keskkonnaamet jälgib Põhja-Tallinnas õhukvaliteeti

Tallinna lisaeelarve toob linnaruumi täiendavalt tuhat puud

Labürindijooksu nutikamad saavad TalTechi ilma eksamiteta

Kirjandusfestival Head read

Vabaõhumuuseumis toimub esmakordselt suuretendus

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.