"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eurojackpotiga võideti 172 938 eurot (0)
27. mai 2023
Kuvatõmmis

Reede õhtul võitis üks Eesti lotomängija Eurojackpoti 5+0 tabamusega 172 938,60 eurot, võidupilet on ostetud internetist.

Kokku oli sellel võidutasandil kuus võitjat – lisaks Eestile ka Hollandis, Saksamaal (2), Soomes ja Tšehhis. 5+1 võidutasandil oli kokku neli võitjat, kes kõik võitsid ligi 460 000 eurot. Peavõitu eile välja ei loositud, mistõttu on järgmisel teisipäeval toimuva loosimise ennustav peavõit 56 miljonit eurot.

Reedene võit oli sel aastal kolmas suurem Eurojackpoti võit – 7. aprillil võideti samuti 5+0 tabamusega 98 000 eurot ning 22. aprillil 5+1 tabamusega 1,8 miljonit eurot.

2023. aasta esimesel neljal kuul maksis Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna kokku 4,9 miljonit eurot. Võitudena maksis Eesti Loto samal perioodil välja 12,3 miljonit eurot, sh kiirloto võitudena 2,6 miljonit eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.