"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Paul Kerese tänava XI maleturniir tõi Nõmmele 269 malesõpra (0)
27. mai 2023
Facebook

Laupäeval toimus poliitik Jüri Ratase eestvedamisel 11. korda Paul Kerese tänava maleturniir, mille käigus võtsid Nõmme mändide all mõõtu 269 malesõpra ehk 80 noort ja 189 täiskasvanut.

2011. aastal ellu kutsutud turniiri eesmärk on pakkuda peredele võimalust koos malet mängida ja austada Eesti malemeistrit Paul Kerest. Turniiri alguses kõneles Paul Kerese suurest isiksusest ja kustumatust mälestusest male suurmeister ja mitmekordne Eesti meister Kaido Külaots. 

“Tänan südamest kõiki võistlusest osa võtnud malehuvilisi, maleliidu kohtunikku Tarmo Tuult ja tema meeskonda ning üritust korraldada aidanud vabatahtlike meeskonda, tänu kellele oli taas hea võimalus Nõmme mändide all malesõpradel mõttesporti harrastada. Mul on väga hea meel, et üritusel osales nii suur hulk maletajaid, mis näitab, et malemäng ning Paul Kerese mälestus on Eestimaa inimeste jaoks jätkuvalt au sees,” ütles Jüri Ratas. 

Kuni 12-aastaste arvestuses võitis Andrii Pechonkin, teise koha saavutas Daniel Gilan ja kolmandaks tuli Ilja Voropajev. Täiskasvanute turniiril saavutas esikoha Igor Shvõrjov, teise koha pälvis Oleg Nikulin ning kolmanda koha Triin Narva. Mõlema vanusegrupi parimad said auhinnad ning kõik osalejad medali.

Täpsemad tulemused on üleval maleliidu kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.