"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe Noortekeskus korraldab linnaosa 30. juubeli puhul ekskursiooni „LasnaTour“ (0)
28. mai 2023
Pealinn

Juuni- ja juulikuu vältel toimuvad Lasnamäe linnaosas ekskursioonid „LasnaTour“, mida korraldavad Lasnamäe Noortekeskuse töötajad koos noortega, linnaosa 30. juubeli auks. Üritused on tasuta.

“Lasnamäe juubeliprogrammi koostades, soovisime koos kõikide koostööpartneritega pakkuda vaba aja veetmise võimalusi ja tegevusi kõigile vanuserühmadele. Mul on hea meel, et ka noored olid sellesse protsessi kaasatud ja andsid oma märkimisväärse panuse. Lasnamäe noorte poolt korraldatavad ekskursioonid on vaid üks näide sellest, kuid suve jooksul on taolisi üritusi veel tulemas,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

„LasnaTour“ on Lasnamäe Noortekeskuse noorte initsiatiivgrupi poolt korraldatud ekskursioonid. Ekskursioonide raames püütakse mõista, kuidas Lasnamäe linnaosa on viimase 30 aasta jooksul muutunud ja avardada noorte nägemust sellest. Ekskursioonid on eeskätt mõeldud noortele, kuid osa on oodatud võtma kõik huvilised. Ekskursioone viiakse läbi nii eesti kui ka vene keeles. 

Ekskursioonide ajakava:

07.06 16.00 – 17.30 vene keeles

14.06 16.00 – 17.30 eesti keeles

21.07 16.00 – 17.30 vene keeles

28.07 16.00 – 17.30 eesti keeles

Kogunemiskoht on Kultuurikeskus Lindakivi ees (Jaan Koorti 22). Kuna üritus toimub välitingimustes palume riietuda vastavalt ilmastikule.

Üritusele tagab koha eelregistreerimine, mida saab teha veebi teel lingil: https://forms.gle/ZbyBQLCvr8pjjFHw9.

Linnaosa juubeliprogramm “Lasnamäe 30” kestab maist septembrini ning hõlmab endasse kokku üle 50 erineva tegevuse ja ürituse. Täpsem info ürituste ja tegevuste kohta hakkab ilmuma linnaosa kodulehel www.tallinn.ee/lasnamäe, sotsiaalmeedias https://www.facebook.com/Lasnamae ja linnaosa paberlehes mõni aeg enne ürituse toimumist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.