"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis tähistatakse lastekaitsepäeva (0)
28. mai 2023
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Põhja-Tallinna valitsus kutsub 1. juunil kogukonnamaja hoovi lastekaitsepäeva tähistama. Kavas on kontsert ja põnevad tegevused lastele.

“1. juunil kell 15-17 leiab meie kogukonnamaja hoovist tegevusi igas vanuses lastele ja noortele. Ennast saab proovile panna rulluisutamises ja jõutreeningus, samuti on avatud korgilaevukeste valmistamise ja DJ töötuba. Laval esinevad meie head naabrid, Tallinna Kopli Huvikooli õpilased,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Linnaosavanema sõnul on kohal ka Päästeamet ja Mupo koos tehnikaga ning Politsei- ja Piirivalveamet. Transpordiamet ja politsei viivad läbi kergliikuri töötoa, Põhja-Tallinna Noortekeskus tuleb kohale kleepsutöötoaga ning pakub lisaks erinevaid õue- ja lauamänge. Külalisi ootab mullimeistri mullishow ja mitmed teised põnevad tegevused ning meeldivad üllatused.

Põhja-Tallinnas tähistatakse lastekaitsepäeva 1. juunil kell 15-17 Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis (Kari 13). Ürituse info Facebookis: https://fb.me/e/2Ni3roJwx 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.