"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Paljassaare surmaavarii tõttu tagaotsitav mees pöördus politseisse (0)
29. mai 2023
Pilt on illustratiivne. Ilja Matusihis

Tallinnas Paljassaare teel pühapäeval juhtunud hukkunuga liiklusõnnetuse tõttu tagaotsitav mees pöördus esmaspäeval ise politseisse.

Sündmuskohalt põgenenud mees pöördus ise politseisse, teatas politsei pressiesindaja Britta Sepp BNS-ile.

“Politsei jätkab tööd selle nimel, et selgitada välja kõik juhtunu asjaolud, sealhhulgas teeme kindlaks, kes meestest oli õnnetuse toimumise hetkel roolis,” ütles ta.

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuhi Martin Tederi sõnul laekus teade raskest liiklusõnnetusest häirekeskusele pühapäeval kell 9.42, kui juhuslik mööduja andis teada, et Põhja-Tallinna linnaosas Paljassaare teel on Ford Galaxy sõitnud teelt välja vastu elektriposti.

Õnnetuse hetkel oli masinas kokku neli inimest, kellest kaks jooksid sündmuskohalt minema. Masinas kaasreisijana viibinud 41-aastane naine sai õnnetuses sedavõrd raskelt viga, et suri sündmuskohal. Avariipaika jäänud mees viga ei saanud.

Õnnetuse järel tuvastas politsei, et avariipaigale jäänud mees oli raskes joobes. Raskes joobes oli ka üks avariipaigalt põgenenud ning politseinike poolt eemalt tabatud mees. Teist põgenenud meest ei tabatud ja tuli esmaspäeval ise politseisse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.