"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TALLINNA UUDISED 29.05 Eelmise aastaga võrreldes on alkojoobes autojuhte lausa 20 % rohkem; Digitaalsed andurid jälgivad jäätmekonteinerite täitumist; Millist elu elavad Soome-Eesti noored?; Tallinna vanalinnas avas uksed kasutatud rõivaste disainistuudio; Löwenruh´ pargis toimus Kristiine Kevadlaat ja Veneetsia karneval (0)
30. mai 2023

Eelmise aastaga võrreldes on alkojoobes autojuhte lausa 20 % rohkem

Digitaalsed andurid jälgivad jäätmekonteinerite täitum

Millist elu elavad Soome-Eesti noored

Tallinna vanalinnas avas uksed kasutatud rõivaste disainistuudi

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.