"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TALLINNA UUDISED 30.05 Tallinna koolides on terav õpetajate puudus; Magdaleena hoone ajakohastati ning sai juurde 229 ruutmeetrit lisapinda; Tallinn tänas restaureeritud ajalooliste majade omanikke ja restaureerijaid; Pelgulinna päevad rõõmustasid rahvas (0)
31. mai 2023

Tallinna koolides on terav õpetajate puudus

Magdaleena hoone ajakohastati ning sai juurde 229 ruutmeetrit lisapinda

Tallinn tänas restaureeritud ajalooliste majade omanikke ja restaureerijaid

Pelgulinna päevad rõõmustasid rahvast

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.