"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Kadriorus peeti sel aastal meeleolukat lastekaitsepäeva Lastemuuseum MiiaMilla õuealal (0)
01. juuni 2023

1. juunil algusega kell 12 sai Kadriorus alguse tore lastekaitsepäeva tähistamine. Kuigi MiiaMilla muuseumimaja on uuendusteks suletud, oli muuseumil plaanis selgi korral laste ja peredega kohtuda ning lõbusaid mänge mängida.

Vaata galeriid (14)

Plaanis oli äratada koos üles loovust ning hüpata kastist välja. Koos ehitati väikseid lastetube ja kujundati paberkottidest suuri kirevaid tujumaske. Mängiti nägude ja tujude mängu, kus sai tuju jäljendada, muuta ja ära mõistatada.

Samuti oli avatud kohvik Kooker.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.