"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
tallinna uudised 31.05.2023 Maareform tõi Tallinnasse üle 1000 hektari metsa; Tallinn saavutas koolide haldamises kokkuhoiu; Elektrilevi koolitab päästeametnikke; Koolide menüüs pakutakse tippsportlaste lemmiktoite; Vanalinna päevad kutsuvad vanalinna vaatama värske pilguga; Festival TASE '23 esitleb EKA lõputöid (0)
01. juuni 2023

Maareform tõi Tallinnasse üle 1000 ha metsa

Tallinn saavutas koolide haldamises kokkuhoiu

Elektrilevi koolitab päästeametnikke

Koolide menüüs pakutakse tippsportlaste lemmiktoite

Vanalinna päevad kutsuvad vanalinna vaatama värske pilguga

Festival TASE ’23 esitleb EKA lõputöid

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.