"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Lasnamäel Pae pargis leidis aset heategevusjooks „Rat Race“ (0)
02. juuni 2023
Pae pargis toimus heategevusjooks "Rat Race" Albert Truuväärt

Jooks toimus esmakordselt Lasnamäel asuvas Pae pargis. Raja pikkuseks oli 1.7-2 km ning olenes ka ülesannete täitmisest. Rada oli võimalik läbida nii joostes kui ka rahulikus tempos kõndides.

Vaata galeriid (41)

„Mul on äärmiselt hea meel, et aina rohkem toredaid ettevõtmisi toimub Lasnamäel ja aina rohkem erinevaid tegijaid ja organisatsioone avastab enda jaoks meie linnaosa,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

“Rat Race” on aastaid toimunud heategevusjooks, mille eesmärk on tuua inimesed kontorist tänavale ja kutsuda neid värskes õhus liikuma. “Rat Race” annab võimaluse koos oma töökaaslastega lõbusalt aega veeta, tehes samaaegselt üheskoos ka üks suur heategu. Võistlust korraldavad JCI Ettevõtlike Noorte Koda ja vabatahtlikud noored, kes panustavad Eesti ühiskonda ning selle arengusse üksnes heategevuse ja praktiliste kogemustega.

Heategevusjooksuga koguti raha MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammi (lastekriis.ee) toetuseks. MTÜ korraldab lastele ja noortele leinatoetuslaagreid, kus oma lähedase kaotanud lapsed saavad vajalikku nõustamist ning osaleda ka erinevates toredates ettevõtmistes.

Ürituse kogunemiskohaks oli Lasnamäe Linnaosa Valitsuse (Pallasti tn 54) hoone taga. Rohkem lisainfot on võimalik lugeda lingil: www.ratrace.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.