"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
tallinna uudised 01.06.2023 Linnavalitsus moodustas komisjoni eestikeelsele õppele üleminekuks; Pidulik lipuheiskamine Tallinna lastekodus; Tallinna loomaaias peeti lastekaitsepäeva; Linnugripp on jõudnud Tallinnasse; Sinilipp tõusis Pirital ja Pikakaris (0)
02. juuni 2023

Linnavalitsus moodustas komisjoni eestikeelsele õppele üleminekuks

Pidulik lipuheiskamine Tallinna lastekodus

Tallinna loomaaias peeti lastekaitsepäeva

Linnugripp on jõudnud Tallinnasse

Sinilipp tõusis Pirital ja Pikakaris

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.