"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinna valitsus korraldab tasuta bachata ja jooga treeninguid (0)
04. juuni 2023
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Põhja-Tallinna valitus korraldab sel suvel bachata treeninguid Stroomi rannas ja joogatrenne Kalamaja kalmistupargis. 

“Kutsun põhjatallinlasi liikumisaasta suvel randa tantsima ja parki joogatrenne tegema. Esimene bachata tund toimub kolmapäeval, 7. juunil kell 18 Stroomi rannas. Tantsulises ja lõbusas bachata trennis saavad tantsida kõik tantsuhuvilised nii üksi kui ka paaris. Joogatundide sarja avame 14. juunil kell 18 Kalamaja kalmistupargis. Trenni ootama nii huvitundjad kui juba kogenud joogaharrastajad,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap. 

Tasuta bachata trennid toimuvad kell 18 Stroomi rannas (ranna keskosas oleval puidust kattel) järgmistel kuupäevadel: 7. ja 21. juuni, 5. ja 19. juuli ning 2., 16. ja 30 august. Lisainfo bachata treeningute kohta Facebookis: https://fb.me/e/1aJ2KptKE

Tasuta joogatrennid toimuvad kell 18 Kalamaja kalmistupargis järgmistel kuupäevadel: 14. ja 28. juuni, 12. ja 26. juuli ning 9. ja 23. august. Joogamati saab kohapeal. Lisainfo joogatreeningute kohta Facebookis: https://fb.me/e/TCY6KJEs

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.