"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäel avas rullihooaja Eesti ainus rulluisupark (0)
05. juuni 2023
Lasnamäel avas rullihooaja Eesti ainus rulluisupark Albert Truuväärt

Lasnamäe linnaosavalitsus tähistas 1. juunil Tondiraba pargis lastekaitsepäeva. Eesti ainuke rulluisupark alustas tänavu juba oma teise hooajaga.

Lastekaitsepäev sai alguse mustkunstniku Fred-Erik Johansoni etteastega, peale mida oli võimalik osaleda lustakal rulluisudiskol, kus mõnusa tantsumeeleolu lõi DJ Sven Arusoo. Kell 19 toimus pargis piletite loosimine ning peale loosi esines ka rulluisutajate grupp Foxartistic. Üritused olid kõigile huvilistele tasuta. Lisaks sai lastekaitsepäeva puhul tasuta rentida ka uisuvarustust.

„Lapsed on meie tulevik ja mul on hea meel, et saime koostöös partneritega pakkuda elanikele lastekaitsepäeval Tondiraba pargis erinevaid tegevusi kogu perele,’’ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe Rulluisupargi eestvedaja Silver Uustalu sõnul on nende tiimil hea meel avada tänavu juba teine hooaeg Rulluisupargis. ’’Park pakub ainulaadset suvist aktiivset vaba aja veetmise võimalust Lasnamäe kogukonnale ja Tondiraba pargi külalistele. Täname Eesti Rulluisuliitu ja Lasnamäe Linnaosa Valitsust sisuka koostöö eest, kes on antud projekti panustanud,“ sõnas Uustalu.

Rulluisupark asub aadressil Varraku 18, kus talvisel ajal tegutseb Lasnamäe Uisupark. Reedeti on park avatud kell 15-21 ja laupäeval ning pühapäeval kell 12-21. Kohapeal on võimalik rentida lisatasu eest rulluiske. Rulluiskude rent täiskasvanutele on 6 eurot/tund, kuni 15-aastastele noortele ning seenioritele soodushinnaga 4 eurot/tund. Kiivrite ja kaitsmete kasutamine on rentijale tasuta. Viimane varustus renditakse välja kell 20.30 ehk pool tundi enne pargi sulgemist. Oma rulluiskudega on väljaku kasutamine tasuta.

Lasnamäe Rulluisupark on praeguse plaani kohaselt avatud septembrikuu lõpuni. Ilusate ilmade korral on väljakut võimalik kasutada veel oktoobriski.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.