"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeval said liikluses vigastada neli inimest (0)
05. juuni 2023
Pühapäeval said liikluses vigastada neli inimest. Pilt on illustratiivne. Albert Truuväärt

Eesti eri paigus said pühapäeval neljas raskes liiklusõnnetuses kokku vigastada neli inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 1.35 ajal  Harjumaal Anija vallas Kiiu-Soodla maantee kuuendal kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 59-aastane mees kaotas kaubiku Mercedes-Benz Vito üle juhitavuse ning sõitis teelt välja. Juht toimetati haiglasse, teatas politsei- ja piirivalveamet BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kella 1.50 ajal Harjumaal Jõelähtme vallas Loo ringil, kus alkoholijoobe tunnustega 71-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Yaris üle ringtee teelt välja kraavi. Juht toimetati haiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 17.51 ajal Tallinnas Ristiku ja Härjapea tänava ristmikul, kus 30-aastane mees eiras jalgrattaga sõites tee andmise kohustust ja põrkas kokku peateel liikunud sõiduautoga Opel Corsa, mida juhtis 87-aastane mees. Jalgrattur toimetati haiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kella 19.14 ajal Tallinnas Toompea tänav 8/1 maja juures, kus 19-aastane mees kukkus elektrilise tõukerattaga. Tõukerattur toimetati haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.