"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
tallinna uudised 6.06 Kopli tänava äärde kerkivad uued hooned; Hobujaama busside lõpp-peatus Tallinna Kesklinnas on otsustatud ära viia; OECD raport: Tallinn sai ringmajanduse arengu eest kiita, tõsta tuleks teadlikkust; Eestis pälvisid rohelise lipu 62 õppeasutust, pea pooled neist Tallinnas; Mölkky on maailma kõige populaarseim õuemäng; Rahvusraamatukogu avas Rotermannis lugemise kasvuhoone (0)
07. juuni 2023
Pealinn

Kopli tänava äärde kerkivad uued hooned

Kesklinna bussipark läheb likvideerimisele

OECD raport: Tallinn sai ringmajanduse arengu eest kiita, tõsta tuleks teadlikkust

Eestis pälvisid rohelise lipu 62 õppeasutust, pea pooled neist Tallinnas

Mölkky on maailma kõige populaarseim õuemäng

Rahvusraamatukogu avas Rotermannis lugemise kasvuhoone

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.