"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna uudised 7.06 Alkohol murrab halastamatult; suvekuudel saavad kooliõpilased tasuta sportida; kiirabipatrullid sõidavad suvekuudel jalgratastega; Ülemiste City laiendab tervishoiuteenuste pakkumist; Aegna saarele toimuvad nii reisid kui ekskursioonid (0)
08. juuni 2023

Alkohol murrab halastamatult

Suvekuudel saavad kooliõpilased tasuta sportida

Kiirabipatrullid sõidavad suvekuudel jalgratastega

Ülemiste City laiendab tervishoiuteenuste pakkumist

Aegna saarele toimuvad nii reisid kui ekskursioonid

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.