"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päevaga said liikluses vigastada kaheksa inimest (0)
08. juuni 2023
Päevaga said liikluses vigastada kaheksa inimest. Pilt on illustratiivne. Ilja Matusihis

Eesti eri paigus said kolmapäeval seitsmes raskes liiklusõnnetuses kokku vigastada kaheksa inimest.

Esimene õnnetus juhtus öösel kell 00.38 Tallinnas Ahtri tänav 12 maja juures, kus elektritõukerattaga sõitnud alkoholijoobe tunnustega 33-aastane naine sõitis üle äärekivi ja kukkus. Tõukerattur toimetati haiglasse kontrolli, teatas politsei- ja piirivalveamet.

Teine õnnetus juhtus kell 7.39 Tallinnas Pärnu maantee 104 maja juures, kus 32-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Land Cruiser otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 63-aastasele naisele. Jalakäija toimetati haiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kell 8.11 Tallinnas Visase tänav 8 maja juures, kus teega külgnevalt alalt välja sõitnud 26-aastase mehe juhitud sõiduauto Mitsubishi Lancer põrkas kokku sõiduautoga BMW X5, mida juhtis 47-aastane mees. Mitsubishi juht ja kaassõitja, 55-aastane naine toimetati haiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kell 8.45 Tallinnas Veerenni tänav 58 maja juures, kus 39-aastane mees sõitis sõiduautoga Seat Leon tagant otsa ees liikunud sõiduautole BMW 520D XDrive, mida juhtis 23-aastane naine. BMW-s viibinud  ühekuune poiss toimetati haiglasse.

Viies õnnetus juhtus kell 17.01 Tallinnas Haabersti tänav 3 maja juures, kus mootorrattaga Kawasaki Z650 õppesõiduplatsil liikunud 33-aastane naine kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis otsa pargitud sõiduautole Toyota Corolla. Mootorrattur toimetati haiglasse.

Kuues õnnetus juhtus kell 19.30 Tallinnas Pirita tee 60 maja juures, kus mäest alla sõitnud jalgrattur, 38-aastane naine kaotas pidurdamisel sõiduki üle kontrolli ja kukkus. Jalgrattur toimetati haiglasse kontrolli.

Seitsmes õnnetus juhtus kell 19.50 Tallinnas Mustamäe tee 45a maja juures, kus elektritõukerattaga sõitnud alkoholijoobe tunnustega 30-aastane mees kaotas üle äärekivi liikudes sõiduki üle kontrolli ja kukkus. Tõukerattur toimetati haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.