"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Haaberstis rõõmustas lapsi esimene suvine lastehommik (0)
09. juuni 2023
Albert Truuväärt

Laupäeval toimus Haabersti linnaosas Järveotsa tee 15A mänguväljakul hooaja esimene lastehommik. Lapsi ootasid lastehommikul Võlumaa mängujuhid, õhupallimeister ja näomaalingud.

Vaata galeriid (30)

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanovi sõnul on linnaosavalitsuse korraldatud lastehommikud väga populaarsed ja toimuvad sel aastal kolmes kohas üle linnaosa. „Lastele pakuvad lastehommikutel tegevust vahvad mängujuhid ning lisaks on võimalik saada tore näomaaling või õhupallimeistri poolt valmistatud õhupallifiguur,“ rääkis linnaosavanem ning lisas, et hooaja viimasel lastehommikul on kõigil huvilistel võimalus tulla nautima meeleolukat tsirkuseetendust.

„Lastehommikud toimuvad vabas õhus ning nendega on oodatud liituma ka kõik emad-isad ning vanaemad-vanaisad, kes soovivad lastega midagi vahvat ja lõbusat koos õues ette võtta,“ ütles Siljanov ning lisas, et loomulikult on lastehommikud tasuta ning kõik suured ja väikesed huvilised väga oodatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.