"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kalamajas avatakse Ott Kiivikase loenguga uus välitreeningala (0)
09. juuni 2023
Kalma haljak Põhja-Tallinna LOV

13. juuni õhtul kell 18 toimub Kalma haljaku välitreeningalal sportlik õhtu, kus uusi jõuseadmeid tutvustab linlastele kulturist ja treener Ott Kiivikas.

„On oluline, et jõulinnakud oleksid mõeldud erinevatele inimestele hoolimata nende sportlikust vormist. Nii nagu mitmel teisel linnaosa treeningalal, nii on ka Kalma haljakul reguleeritavate raskustega jõuseadmed. Jõutreening ja lihastoonuse säilitamine on vajalik igas vanuses inimestele ja seda ka treeningalale seadmeid valides arvestati,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap. 

„Kalamaja uus välitreeningala asub looduslikus keskkonnas laste mänguväljaku kõrval võimaldades seeläbi lastel ja vanematel üheskoos vabas õhus aega veeta. Soovime selliselt lahendatud treenimisalasid linnaosasse kindlasti veel rajada,“ lisas linnaosavanem.

Välijõusaal Kalamajas asub aadressil Tööstuse 3b. Välitreeningalal on stepper, kõhupink, reiesirutaja pink, kõhu- ja alaseljalihaste treeningpink, rööbaspuu ning õlapress. Samuti lisati treeningalale kohalike soovil rippkangid. Töid teostas Tiptiptap OÜ.

Põhja-Tallinna valitsus ootab kõiki huvilisi 13. juuni kell 18.00 Kalma haljakule (Tööstuse 3b) Ott Kiivikase juhendatavale treeningseadmete väljaõppele ja loengule.

Ürituse lisainfo Facebookis: https://fb.me/e/3wq44WSGW

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.