"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
tallinna uudised 08.06 Venekeelsele õppele üleminek on omavalitsustele ülejõu käiv ülesanne; Vaidlused omavalitsuste rahastuse ümberjagamise osas veel jätkuvad; Tantsu- ja laulupeol on sellel aastal uudne pandipakedi süseem; Kalamaja muuseum loob elamutesse ajaloopannood; Parim teenistuskoer on Põhja prefektuuris töötav Sharky (0)
09. juuni 2023

Venekeelsele õppele üleminek on omavalitsustele ülejõu käiv ülesanne

Vaidlused omavalitsuste rahastuse ümberjagamise osas veel jätkuvad

Tantsu- ja laulupeol on sellel aastal uudne pandipakedi süseem

Kalamaja muuseum loob elamutesse ajaloopannood

Parim teenistuskoer on Põhja prefektuuris töötav Sharky

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.