"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tantsuõpetaja Merle Klandorf: Teenindajal ei pea suu kõrvuni olema, tähtis on, et ta oma tööd tunneb ja aitab (0)
12. juuni 2023
Tantsuõpetaja Merle Klandorf Vladislava Snurnikova/ERR/Scanpix Baltics

Üldiselt olen olnud teenindusega rahul, aga on siiski vahe, kas me räägime kauplustest või kohvikutest ja restoranidest. Kui tahad kiiresti midagi osta, ei leia aga üles või soovid midagi küsida, siis teenindajat paraku ei ole. Söögikohtades on minu meelest teenindajaid piisavalt ja pole ka olnud põhjust kurta, et nad oleks aeglased. Paljudes kohtades võib ka oma lemmiklooma sööma kaasa võtta, mina vaatan küll sellele hea pilguga. Aga kas nüüd lausa igale poole peaks tingimata lemmikloomadega sisse pääsema… Keeleprobleem pole mind kunagi seganud, aga hämmastav on see, et enam ei nõuta teenindajatelt eesti keele oskust. Ukraina põgenikele ei saa muidugi pahaks panna, et nad kohe keelt ei oska, me peamegi neile mööndusi tegema. Ma ei tea ka, kas teenindajad peavad tingimata kogu aeg naeratama, ega pideva naeratuse puudumine tähenda veel ebasõbralikkust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.