"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lähipäevil sajab mitmel pool hoovihma (0)
04. juuli 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt sajab lähipäevil mitmel pool üle Eesti hoovihma, vahendas BNS.

Ööl vastu neljapäeva on Ida-Eestis vähese pilvisusega sajuta ilm, lääne pool pilvisus tiheneb ja saartele jõuab vihmasadu, mis levib edasi mandrile, võib olla äikest. Puhub lõunakaare tuul 3-8, Lääne-Eesti rannikul puhanguti kuni 11 m/s. Sooja on 9-14, Lääne-Eesti rannikul kuni 17 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest, pärastlõunal saartelt alates sadu järk-järgult lakkab. Puhub lõunakaare tuul 4-10, Lääne-Eesti rannikul edelatuul puhanguti kuni 14 m/s, õhtul pöördub tuul läänekaarde. Sooja on 18-23, Ida-Eestis kuni 26 kraadi.

Ööl vastu reedet on vähese pilvisusega sajuta ilm. Öö hakul on idaservas pilvisem ning sadu eemaldub Peipsi taha. Puhub läänekaare tuul 4-10, Lääne-Eesti rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Reede päeval on vähese, kohati vahelduva pilvisusega ilm. Mõnel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, puhanguti 13, rannikul kuni 15 m/s. Sooja on 18-24 kraadi. 

Ööl vastu laupäeva on Ida-Eestis on enamasti selge ilm, Lääne-Eestis on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning mõnes kohas võib veidi vihma sadada. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, puhanguti 13 m/s. Sooja on 10-14, Lääne-Eesti rannikul kuni 17 kraadi. Laupäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, puhanguti 13 m/s. Sooja on 18-24 kraadi.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.