"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Tondiraba pargis toimus õdus tasuta pargikontsert, kus astus üles indie-supergrupp Masha Ye (0)
14. juuli 2023
Tasuta pargikontsert Tondiraba pargis. Üles astus Masha Ye. Albert Truuväärt

Neljapäeval, 13. juulil toimus Tondiraba pargis tasuta pargikontsert. Esines indie-supergrupp Masha Ye.

Vaata galeriid (19)

„Indie-supergrupp Masha Ye on meie enda Lasnamäe kollektiiv, kes jagab hea meelega meie elanikega oma loomingut. Ootame kõiki muusikahuvilisi Lasnamäe juubeliprogrammi pargikontserdile,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Kuna kontsert toimus välitingimustes, palus Lasnamäe Linnaosa Valitsus kõigil kuulajatel riietuda vastavalt ilmastikule. Hea ilma korral soovitati kaasa võtta tekk või pleed, mille peal on võimalik istuda ning kontserti nautida.

Masha Ye ehk Maria Jefimova on samanimelise ansambli frontwoman ja laulukirjutaja, sotsioloog, kooliõpetaja ja noorsootöötaja. Ansambli Masha Ye esimene kontsert oli festivalil Manka Boutique (2019).

Linnaosa juubeliprogramm „Lasnamäe 30“ kestab maist septembrini ning hõlmab endasse kokku üle 50 erineva tegevuse ja ürituse. Täpsem info ürituste ja tegevuste kohta hakkab ilmuma linnosa kodulehel www.tallinn.ee/lasnamäe, sotsiaalmeedias https://www.facebook.com/Lasnamae ja linnaosa paberlehes mõni aeg enne ürituse toimumist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.